Aktivan pilviversion päivitys 07.09.2018

Julkaisimme 7.9.2018 Merit Aktivan uuden ohjelmaversion.

Tärkeä täydennys on se, että ohjelmassa voidaan nyt valita käyttökieleksi ruotsi. Jatkossa lisäämme myös ruotsinkielisen taseen ja tuloslaskelman.

Ohjelmaan on tehty seuraavat pienemmät täydennykset:

  • PDF-muotoisessa ennakkolaskussa näkyi viivakoodin tiedoissa maksettavaksi kuuluvana summana koko laskun summa. Nyt kyseisessä kentässä näkyy vain ennakkolaskun summa.
  • Mikäli valitaan yksityiskohtainen Myyntisaamiset-raportti (mukaan lukien saamiset ennakkolaskuista), saamisena näkyy vain ennakkolaskun summa, ei koko laskun summaa.
  • Myyntilaskun laskurivien jälkeen esitettävän logon käsittelyä on muutettu: on lisätty logon korkeutta. Se varmistaa logon mittasuhteiden säilymisen, jos logon sijaintipaikaksi valitaan laskulomakkeella “reunasta reunaan“.
  • Asiakkaalle voidaan laatia maksumääräys, jos esim. palautetaan hänelle rahaa.
  • Varastoraporttiin on lisätty valintamahdollisuudeksi “Näytä nollarivit“. Tämä on hyödyllinen tieto yrityksille, jotka käyttävät kyseistä raporttia tilatessaan tavaraa: kun tavaran määrä on 0, ilmeisesti kyseistä tavaraa tulee tilata varastoon.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme, joko sähköpostilla info@meritaktiva.fi tai puhelimitse numeroon 09 4259 7827.