Aktivan pilviversion päivitys 16.11.2017

Julkaisimme 16.11.2017 uuden ohjelmaversion.

Uuden version tärkeimmät muutokset.

  • Ohjelman työpöydälle on lisätty kaksi uutta ikkunaa: yritysten yhteisnäkymä ja käyttäjien hallinnointinäkymä. Ne ovat käteviä työvälineitä kaikille, jotka hoitavat usean yrityksen kirjanpitoa ohjelmalla, erityisesti tilitoimistoille. Yritysten yhteisnäkymässä näkyvät kaikki yritykset, joissa olet pääkäyttäjänä tai lisäkäyttäjänä. Näet tässä maksamista odottavien laskujen määrän, jota klikkaamalla voit tehdä heti maksumääräyksiä; viimeksi laaditun alv-laskelman päivämäärän sekä vahvistamattomien ostolaskujen määrän. Käyttäjien hallinnointinäkymässä näkyvät vain ne yritykset, joissa ole itse pääkäyttäjänä, sekä käyttäjät, jotka olet kutsunut kyseisiin yrityksiin lisäkäyttäjiksi. Klikkaamalla yrityksen nimeä näet kyseisen yrityksen käyttäjät. Klikkaamalla käyttäjän nimeä näet kyseisen käyttäjän oikeudet. Samalla voit myös muuttaa käyttäjien oikeuksia. Jos haluat lisätä johonkin yritykseen uuden käyttäjän, vedä se hiirellä yrityksen nimen päälle.
  • Maksumääräysten laadintaa on muutettu huomattavasti helpommaksi. Nyt voidaan laatia maksumääräykset kaikista veloista. Enää ei tarvitse tehdä maksumääräyksiä yksitellen toimittajittain. On mahdollista valita, onko maksumääräyksen päivämääränä eräpäivä vai erikseen syötetty päivämäärä. On mahdollista suodattaa maksettavaksi kuuluvia laskuja eräpäivän mukaan.

Muut täydennykset.

  • Ohjelma tuo vahvistamattomien ostolaskujen luetteloon verkkolaskut automaattisesti kerran vuorokaudessa, öisin. Verkkolaskujen tuontia varten ei tarvitse enää kirjautua sisään ohjelmaan kyseiseen yritykseen ja avata ostolaskuvalikkoa. Näet heti onko yritykseen tullut uusia verkkolaskuja avaamalla työpöydällä yritysten yhteisnäkymän.

Täydennykset yrityksille, jotka käyttävät ostolaskujen kierrätystä.

  • Vahvistamattomiin ostolaskuihin voi nyt lisätä käsin ostolaskuja.
  • Käyttäjien oikeuksiin on lisätty valintamahdollisuus “Näytä käyttäjälle vain hänen vahvistamansa ostolaskut“. Se on mahdollista valita vain Aktivan Premium-versiossa. Kun kyseinen valinta on aktivoitu, käyttäjä näkee vain hänen vahvistettavakseen ohjatut tai hänen vahvistamansa ostolaskut valikossa “Vahvistamattomat ostolaskut“ tai “Ostolaskut“. Käyttäjäoikeuksissa suosittelemme aktivoimaan Ostot-osiossa ostolaskujen katseluoikeuden sekä vahvistamattomien ostolaskujen muuttamis- ja katseluoikeuden. Jatkossa täydennämme käyttäjien oikeuksia myös projektien näyttämistä koskevalla rajoituksella.

 

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme sekä puhelimitse sekä sähköpostitse.

info@meritaktiva.fi
asiakastuki 09 4259 7827