Aktivan pilviversion päivitys 23.05.2018

Julkaisimme 23.05.2018 uuden ohjelmaversion.

Merit Aktivan uudet mahdollisuudet:

  • Ostolaskuissa voidaan tehdä kulujen jaksotus automaattisesti. Ohjelmaan on jo valmiiksi lisätty ostonimike ”Kulujen jaksotus”, jossa on tilinä Siirtosaamiset / Muut siirtosaamiset -ryhmän tili. Kun tallennetaan ostolaskua, joka tulee jaksottaa, laskussa käytetään kyseistä ostonimikettä. Mikäli lasku sisältää arvonlisäveroa, tulee ALV-kenttään muuttaa oikea alv-kanta.
    Laskun tallentamisen jälkeen ilmestyy laskulle ”Jaksota kulut” -painike. Sitä klikkaamalla voidaan valita kausi (esim. vuosi, puoli vuotta, neljännesvuosi tai syöttää kausien määrä käsin) ja tehdä kulujen jaksotus. Menotiili-kenttään valitaan oikea kulutili. Kun painetaan Jaksota-painiketta, ohjelma laatii jakoa vastaavat pääkirjatositteet jokaisen kauden loppuun. Kulujen jaksotus voidaan tarvittaessa peruuttaa ja laatia uudelleen.
  • Tositteisiin voidaan lisätä juoksevasti pysyviä tietoja: osastoja, projekteja, tilejä; nimikkeen tietoihin mittayksiköitä. Seuraavassa ohjelmaversiossa lisätään myös mahdollisuus lisätä kustannuspaikkoja ja projekteja kustannuspaikkojen/projektien jakoikkunoissa.
  • Sähköpostiviestien lähetysasetuksiin on lisätty mahdollisuus lähettää piilokopio (bcc).
  • Pankin tiliotteessa tunnistetaan automaattisesti palkanmaksu ja se kohdistetaan palkkavelkatiliin, mikäli maksutapahtuman selitteessä on käytetty ”Palkka”-sanaa.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita asiakastukeemme, joko sähköpostilla info@meritaktiva.fi tai puhelimitse numeroon 09 4259 7827.