Merit Aktiva yksinkertaistaa ja helpottaa yrityksesi kirjanpidon ja laskennan hoitamista tekemällä työn puolestasi.

Merit Aktiva pitää kaikki yrityksesi kirjanpito- ja tilinpäätöstiedot keskitetysti yhdessä paikassa.

Yleiskuva

Helppo käyttöönotto

Yrityksesi kirjanpidon hoitaminen ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Sinun tulee vain laatia laskut ja katsoa kuka on sinulle velkaa sekä seurata mihin rahaa käytetään ja luokitella kulut. Merit Aktiva
-ohjelmassa on kaikki tarvitsemasi toiminnot, muttei mitään turhaa.

Uuden yritysprofiilin luominen ohjelmaan vie vain muutaman sekunnin eikä se edellytä kirjanpitoalan tietämystä. Voit valita liiketoimintaasi vastaavan yritysmuodon ja ohjelmisto määrittää työn edellyttämät asetukset automaattisesti. Asetuksia voidaan myöhemmin muuttaa, joten väärän päätöksen tekeminen on mahdotonta.

Käyttäjäystävällinen ulkoasu ja ainutlaatuinen tositteisiin perustuva lähestymistapa tekevät ohjelman käytöstä helppoa ja intuitiivista.

Merit Aktiva kirjapito-ohjelma
Merit Aktiva kirjapito-ohjelma

Automatisoitu

Merit Aktiva automatisoi kaikki toistuvat rutiinityövaiheet, jotka vievät tarpeettomasti aikaasi joka kuukausi.

Kun syötät tai muokkaat tositteita, hyvitykset ja veloitukset kirjautuvat automaattisesti pääkirjaan. Koska suuri osa kirjanpitotapahtumista on automatisoitu, ne tulevat automaattisesti aina oikein. Ohjelmiston toimintaa ohjaavia asetuksia voidaan tarvittaessa muuttaa, mikäli yrityksesi kirjanpidolle on asetettu erityisvaatimuksia.
Merit Aktivalla voit lähettää ja vastaanottaa sähköisiä laskuja.

Tiedot ovat aina saatavilla

Raportointi on yksi niistä osa-alueista, joista Merit Aktiva on todella ylpeä.

Tarjoamme tuloslaskelman, taseen, alv-ilmoitusten ja tiliotteiden lisäksi laajan valikoiman muita raportteja. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka sinulla ei ole kirjanpitoalan asiantuntemusta, saat kuitenkin käsityksen kulujen määrästä, saaduista suorituksista sekä siitä, miten yrityksesi liiketoiminta kehittyy.

Tutustu Merit Aktivan eri toimintoihin ja mahdollisuuksiin.

Merit Aktiva tekee kirjanpidosta helppoa ja hauskaa. Katso itse!

 

Merit Aktiva kirjapito-ohjelma