Hinnasto

Hinnasto

Merit Aktivalla voit ilman lisäkustannuksia hoitaa usean yrityksen kirjanpitoa samanaikaisesti. Merit Aktivan käyttäminen on helppoa ja kokeileminen ilmaista!

Merit Aktiva

 KuukausimaksuVuosimaksu
Merit Aktiva 100*ilmainenilmainen
Merit Aktiva19192
Merit Aktiva Pro29288
Merit Aktiva Premium39384
Lisäkäyttäjä 1096

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (24 %).
*Maksuttomassa versiossa voi ohjelmaan syöttää kuuden kuukauden ajan 100 myyntilaskua, 100 ostolaskua tai 100 pääkirjatositetta. Kun ilmaisversion tositemäärä tai aikarajoitus tulee täyteen, on ohjelmaan hankittava lisenssi.

 

Muut palvelutHinta
Merit Aktivan kuukausilisenssin uudelleenavausmaksu
lisätään ensimmäiseen kuukausilaskuun, mikäli viimeisen kuukausilisenssin päättymispäivästä on alle 10 kuukautta.
20€
Verkkokoulutukset
Saat lisätietoja järjestämistämme verkkokoulutuksista, niiden sisällöstä ja aikatauluista asiakaspalvelusta.
50€/tunti
Henkilökohtainen konsultointi Hyvinkään toimistossa.
Varaa aika asiakaspalvelusta.
50€/tunti
Asiakastuki on ilmaista kohtuullisessa määrässä. Veloitamme kohtuullisen määrän ylittävältä osalta 50€/tunti

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (24 %).

 

Tyytyväisyystakuu

Merit Aktiva -ohjelman hankkiminen on turvallista. Saat rahasi takaisin, mikäli ohjelma ei vastaa odotuksiasi. Sinun tulee vain ilmoittaa asiasta meille 60 päivän kuluessa ensimmäisen käyttömaksun eräpäivästä.

Merit Aktiva kirjanpito-ohjelma

Merit Aktivan maksuehdot

  • Merit Aktivan lisenssi laskutetaan kerran kuussa, puolivuosittain tai vuosittain lisenssin tilauksen yhteydessä valitusta laskutustavasta riippuen. Laskutusjaksoa voi muuttaa myöhemmin ottamalla yhteyttä asiakastukeen.
  • Tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana ja laskut lähetetään automaattisesti, ellei asiakastuesta pyydetä päättämään tilausta.
  • Kun järjestelmämme vastaanottaa maksun, lisenssi avautuu automaattisesti.
  • Jos käyttäjällä on kaksi maksamatonta kuukausilaskua eikä käyttäjään saada yhteyttä, suljemme lisenssin ennen kolmannen laskun laatimista. Mikäli lisenssi halutaan tämän  jälkeen auki, veloitamme 20 € + alv lisenssin uudelleenavausmaksua, joka lisätään seuraavaan laskuun.
  • Hintaan sisältyy kaikki ohjelmistopäivitykset, tietojesi tallennus turvallisella palvelimella ja ilmainen asiakastuki koko lisenssin voimassaoloajan.
  • Käyttäjä voi keskeyttää tilauksensa milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakastukeen ennen seuraavan laskun saapumista. Jo maksettuja suorituksia ei palauteta lukuun ottamatta hyvityksiä, jotka pyydetään 60 päivän kuluessa ensimmäisen käyttömaksun eräpäivästä (tyytyväisyystakuu).
  • Kun lisenssisi on vanhentunut, kaikki tietojen syöttötoiminnot estetään. Käyttäjällä on kuitenkin edelleen oikeus jatkaa ohjelman käyttöä niiden tietojen käsittelyyn, jotka on syötetty jo maksetuille kausille. 
  • Jos pääkäyttäjän lisenssille lisätään myöhemmin maksullisia lisäkäyttäjiä, tai lisenssin tasoa laajennetaan, lisäkäyttäjiin ja laajennuksiin sovelletaan samaa lisenssiaikaa kuin pääkäyttäjään. Jos ohjelmistosta laskutetaan vuosittain, veloitetaan lisäkäyttäjästä tai laajennetusta lisenssistä vain pääkäyttäjän lisenssin voimassaoloajalta. Eli maksun määrä suhteutetaan jäljellä olevaan aikaan.
  • Suomalaisen version lisäksi Merit Aktivalla omat ohjelmaversionsa Virossa ja Puolassa. Viron tai Puolan versioita käyttääkseen tulee ostaa erillinen lisenssi kullekin versiolle. Toisin sanoen suomalaisella lisenssillä ei voi käyttää Viron tai Puolan ohjelmaversioita.