Merit Aktiva ja
ilmainen
verkkokoulutus

Merit Aktiva on helppokäyttöinen ja
edullinen kirjanpito-ohjelma.

Tarjoamme nyt maksuttoman
käyttöönottokoulutuksen verkossa,
joten Merit Aktivalla aloittaminen on
helpompaa kuin koskaan.

Merit Aktiva sopii kirjanpitäjille ja yrittäjille, aloittelijoille ja ammattilaisille. Merit Aktivaa pystyy käyttämään jokainen, sillä ohjelman automatiikka tekee suuren osan työstä. Kun vertaa hintoja muiden ohjelmistojen hintoihin huomaa, että Merit Aktiva tarjoaa enemmän mahdollisuuksia edullisemmalla hinnalla.

Tärkeintä on kuitenkin saada tehtyä työ nopeasti. Seuraavassa muutamia esimerkkejä, miten Merit Aktivaa käyttämällä voi säästää sekä aikaa että rahaa:

Merit Aktivan hinnat sisältävät:

Merit Aktivan ostoon ei liity riskiä. Mikäli ohjelmistomme ei sovellu käyttöösi, ilmoita siitä meille 60 päivän kuluessa niin saat rahasi takaisin.

Tilaa nyt ja saat lahjaksi maksuttoman verkkokoulutuksen.

Kampanjan ehdot: Tarjoamme 1.10. – 30.11.2018 Merit Aktivan lisenssin ostaneille uusille asiakkaille ilmaisen käyttöönottokoulutuksen verkossa. Kampanja koskee sekä vuosimaksulla että kuukausimaksulla ostettuja uusia lisenssejä. Koulutukset järjestetään verkkokoulutuksena Merit Software Oy:n ilmoittamina ajankohtina ja niihin on mahdollista osallistua ilmaiseksi 31.12.2018 saakka. Koulutuksen pituus on noin kaksi tuntia. Koulutusta ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.

Merit Software Oy
puhelin: 09 4259 7827
c/o Wanha Villatehdas
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää